Lainaa.com

Miehen suosikit

Pekonirulla

02.04.2011, pekoni

Pekonirulla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pekonista ja jauhelihasta valmistettu pekonirulla:

  • 1 pkt pekonia
  • 400 g jauhelihaa
  • suolaa, pippuria, oreganoa

Levitä pekonisiivut tiiviisti vierekkäin folion päälle. Mausta jauheliha kulhossa oman maun mukaan, suolan ja pippurin lisäksi ei juuri kaipaa muuta.

Levitä jauheliha tasaiseksi kerrokseksi pekonin päälle ja kääri tiiviiksi rullaksi.

Paista kuumalla pannulla hieman väriä pintaan. Siirrä rulla takaisin folion päälle ja sulje folio tiiviisti.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Älä levitä jauhelihaa ihan reunoille, jotta pekoni tarttuu kiinni alempaan kerrokseen.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *