Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Jälkiruuat

Helppo ja hyvä suklaamousse!

14.07.2011, pekoni

Suklaamousse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuoreita mansikoita ja itsetehtyä suklaamoussea, ”kevyttä” kesäherkkua, riippuu tietty millä suhtella lautaselle lappaa kumpaakin! 

150g tummaa suklaata

4 munaa

1,5 dl kermaa

  1. Sulata suklaa ja jäähdytä.
  2. Lisää keltuaiset suklaaseen.
  3. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää ne suklaaseokseen.
  4. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita seokseen.
  5. Kaada mousse joko suoraan annoskulhoihin tai tarjoilukulhoon ja jäähdytä jääkaapissa (vähintään pari tuntia).


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *